Termeni și Condiții

Datele Firmei

Frima Paintup LLC S.R.L, este societatea comerciala ce detine si administreaza magazinul online www.paintup.ro

Sediul Social: Bucuresti, Sectorul 4, Strada Covasna, Nr. 16, Bloc F18, Scara 1, Ap. 3.

Codul Unic de Inregistrare 43749745, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2785/2021

Informații Despre Produse

Magazinul PaintUP ofera produse pentru curățare, vopsirea și protecția  articolelor din piele, material textil, tapițerie auto și altele din aceeași categorie.

Garanția Legală și Politica de Retur

S.C. Paintup LLC S.R.L. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta.

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a returna produsele, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada maxima de retur expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, telefonic sau prin email e-mail.

Datele noastre sunt: S.C. Paintup LLC S.R.L.

Strada Covasna nr, 16, bl f18 sc1, apt 3,

E-mail: darius.mirhadi@paintup.ro,

Telefon: 0723 565 349,
 

Pentru a respecta termenul-limita de retur este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retur înainte de expirarea perioadei acestuia.

In cazul returului unei comenzi sau unor produse din comanda, ne asumam returnarea contravalorii produselor returnate. Costurile de transport vor fi suportate de catre client.

Informații Despre Livrare

Livrarea produselor se face prin companii de curierat. Lucrăm cu acea companie care ne oferă cel mai mic preț  pentru a putea menține costurile de livrare scăzute. 

Pentru livrări în București prețul este 15 lei, iar pentru livrări în orice alt oraș tariful este standard 25 de lei. 

Comenzile mai mari de 300 de lei beneficiază de transport gratuit.

Livrarea se face în termen de 3 zile de la confirmarea acesteia, dar in cazuri de forță majoră acesta se poate prelungi.

Prețuri și Metode de Plată

Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat in mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari.

În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

Metodele de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

 

Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitate a produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot aparea erori de comunicare în acest sens.

Drepturi de Autor

Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului online PaintUP, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucat reprezintă proprietatea administratorului,  fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

Dispoziții Finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fară a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.