Termeni și Condiții

Firma S.C. PAINTUP LLC S.R.L, este societatea comerciala ce detine si administreaza magazinul online www.paintup.ro

Sediul Social: Bucuresti, Sectorul 4, Strada Covasna, Nr. 16, Bloc F18, Scara 1, Ap. 3.

Codul Unic de Inregistrare 43749745, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2785/2021

Magazinul PaintUP ofera produse pentru curățare, vopsirea și protecția  articolelor din piele, material textil, tapițerie auto și altele din aceeași categorie.

S.C. PAINTUP LLC S.R.L garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta.

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a returna produsele, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada maxima de retur expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, telefonic sau prin email e-mail.

Datele noastre sunt: S.C. PAINTUP LLC S.R.L

Bucuresti, Strada Covasna nr, 16, bl f18 sc1, apt 3,

E-mail: darius.mirhadi@paintup.ro,

Telefon: 0723 565 349, 

Pentru a respecta termenul-limita de retur este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retur înainte de expirarea perioadei acestuia.

In cazul returului unei comenzi sau unor produse din comanda, ne asumam returnarea contravalorii produselor returnate. Costurile de transport vor fi suportate de catre client.

Restituirea banilor se va face in contul clientului, numai dupa ce produsele vor fi verificate. Pentru acest lucru va rugam sa ne comunicat si un cont IBAN in care putem restitui contravaloarea produselor. 

In cazul unui retur, va rugam nu trimiteti coletul retur cu ramburs!

Codul promotional PAINTUP10 se poate folosi o singura data per client, indiferent daca acesta isi face conturi multiple sau foloseste alte adrese de email.

Codul promotional PAINTUP10 nu este compatibil cu produsele din categoria oferte. Ex: aveti 3 produse care nu sunt la oferta si un produs din categria oferta, reducerea de 10% se va aplica doar produselor care nu fac parte din categoria oferta.

Pentru oferte lunare sau de orice alt fel, termenii si conditiile sunt mentionati la momentul lansarii campaniei.

Livrarea produselor se face prin companii de curierat. Lucrăm cu acea companie care ne oferă cel mai mic preț  pentru a putea menține costurile de livrare scăzute. 

Pentru livrări este standard și anume 16 lei pentru livrarea la domiciliu.

Comenzile cu livrare la domiciliu mai mari de 300  de lei beneficiază de transport gratuit. Pentru comenzile la SameDay Locker pentru a beneficia de transport gratuit este nevoie de o comanda minima de 200 de lei.

Livrarea se face în termen de 3 zile de la confirmarea acesteia, dar in cazuri de forță majoră acesta se poate prelungi.

Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat in mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari.

În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

Atât costul produselor cât și costul livrării pot fi plătite cu cardul online sau cash la livrare.

Metodele de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

 

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitate a produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot aparea erori de comunicare în acest sens.

Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului online PaintUP, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucat reprezintă proprietatea administratorului,  fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fară a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.